Ahava Cosmetica Ahava

Ahava voor uw Schoonheid!


Ahava versterkt de inherente zuiverheid en voedende krachten van de Dode Zee mineralen in de creatie van een verfijnd gamma huidverzorgingsproducten die de huid verwennen en koesteren, energie geven en ze vernieuwen met een natuurlijke glans.Via uitgebreid onderzoek zijn de geheimen van de mineralen uit de Dode Zee kunnen ontsluiert en werd een exclusief mineralencomplex ontwikkeld, dat de huid stimuleert en opwekt, ze toelaat vocht vast te houden, te vernieuwen en te herleven.

Als uniek en geconcentreerd extract van Dode Zee water werd de Mineral Skin Osmoter™ gecreëerd uit een natuurlijk verdampingsproces.Het bevat specifieke, wetenschappelijk bepaalde hoeveelheden van magnesium-, calcium- en kaliumelementen zodat de huid de functies van de cellen beter kan optimaliseren. Op basis van het principe dat cellen water delen (osmose), reduceert de klinisch geteste Osmoter succesvol de rimpeldiepte, bevordert hij het vochtgehalte en herstelt de natuurlijke balans voor een zachtere, zijdeachtige, jeugdig uitziende huid die meer energie en vitaliteit bezit en zo tot leven komt.

Ahava Mineralen behouden het vochtgehalte van de huid.
5% van het menselijk lichaam bestaat uit mineralen. Van vitaal belang voor het functioneren van de huid zijn: magnesium, calcium, kalium en natrium die water aantrekken en behouden. Door deze eigenschap worden zij beschouwd als “Natural Moisturizing Factors” (NMF) of “Natuurlijke Hydraterende Factoren”.

Bij het uitvoeren van hun complexe functie communiceren de huidcellen met elkaar. Mineralen zijn van cruciaal belang bij de uitwisseling van informatie tussen deze cellen.Zij stimuleren de cellen om de opperhuid te vernieuwen en te voeden met een verhoogde vochtcapaciteit. Bij het ouder worden gaan de NMF in je lichaam verminderen, en neemt het vermogen van de huid om vocht te bewaren af door de dagelijkse strijd tegen schadelijke invloeden.Ook de onophoudelijke blootstelling aan de weer elementen en vervuiling en onze steeds haastige levensstijl eisen hun tol.

Een uitgebalanceerde mix van op mineralen gebaseerde samenstellingen, bijeengebracht op basis van nauwkeurig wetenschappelijk onderzoek voor cosmetische toepassingen, kan de huid nieuwe kracht geven en voorzien van alle nodige bestanddelen om zo haar natuurlijke soepelheid en vochtigheidsgraad te herstellen. En daarin speelt Ahava’s innoverende Mineral Skin Osmoter een belangrijke rol.